Magyar Tudományos Művek Tára

Akadémiai támogatású kutatócsoportok létrehozására kiírt MTA pályázat

Az MTA honlapon a lentebbi linken közzétett pályázat leírásában az "űrlapokat" szövegrész alatt elérhető D6 dokumentumban ("tamogatott_kutatocsoportok_melleklet_D6_tud_met_adatok.rtf") a pályázat kiírója MTMT publikációs lista és tudománymetriai táblázat URL-t kér a pályázótól.

Az MTA Titkárságának Kutatási Pályázatok Főosztályával egyeztetve tájékoztatjuk a pályázókat, hogy a pályázathoz két helyen szükséges MTMT URL-t megadni (az alábbi példa URL-ekben a "00000000" helyekre a pályázó MTMT ID-ját kell behelyettesíteni melyet az adatbázisba belépve a kezdő oldalon megtalálhatnak):

- az A/d ponthoz kell a pályázó "teljes tudományos publikációs listája", ami tehát nem minden esetben, egyenlő a Munkásság link alatti listával, mivel ott alapbeállításban minden közlemény megjelenik (nem csak a tudományos).
Példa link: itt

- a B ponthoz ugyan az a link szükséges, mint az A/d-hez és még az Összefoglaló táblázat URL-je:
Példa Link: itt

Az utóbbi, tudománymetriai táblázat URL-el abban az esetben nyitható meg, ha előtte a publikációs lista is meg lett nyitva.

A fentebb említett MTA pályázati felhívás URL-je:
Az MTA pályázatai

Keresés az adatbázisban

Új Széchenyi Terv
A Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) publikációs adatbázis szolgáltatások országos kiterjesztése

Kérdése van?

Amennyiben kérdése lenne az MTMT rendszerének használatával kapcsolatosan, kérjük, hogy először tekintse át a Helpdesk és a gyakran ismételt kérdések oldalait.

Ha ott nem talál kielégítő választ, az alábbi elérhetőségek valamelyikén keressen minket:

+36-70 411-0576
+36-70 411-0575